Ari

Terveeksi,
Olemme pohtineet porukalla, miten nopeammin päästä kuoropiisujen harjoittelusta nyanssien hiomiseen. Ohessa on linkki, jossa on lyhyt esittelyvideo sekä NWC ohjelmalla tehty laulu, Varpunen jouluaamuna.
Tässä eräs vaihtoehto tehokkaaseen itseharjoitteluun Note Worth Composer ohjelmalla. Ohjelman lukuversio on ilmainen ja ladattavissa netissä.
Edellisessä kuorossani tätä käytettiin ja kuulemma edelleen käytetään osana kuoropiisujen sisäänajoa.
Viitseliäimmät vois evaluoida tän.
Muistettava, että piisut ei automaattisesti hyppää nuotistoon, vaan on kirjoitettava tai ajettava sisään midinä. Yhden piisin kirjoitus harjaantuneelta vie tunnin pari - luulen.

. Ari

https://www.dropbox.com/sh/dw9prke1jv2fvet/AABL3nI1giTMl89huZ6o3fIwa?dl=0

Kauko

Hienoa uutta tekniikkaa harjoiteluun Arit!
Kyllä meidän kelpaa.

Seppo

UPEETA Arit.

Ari

Moi
Lisää harjoitusapua kaikille kundi goisaa biisiin. Stemmapimputukset ovat samaisessa audiokansiossa. B1 veljet, kuunnelkaa mieluummin tätä uutta vähän fiksattua versiota.

Jukka

Arille jättiläiskiitos vaivannäöstä!

Mikko

Terveisiä sairauslomalta. Leikkaus meni ortopedin mukaan hyvin, kaikki tarvittavat luut löytyivät inventaariossa napakassa kunnossa. Pari varaosaa vaihdettiin. Olotila on hyvä ja positiivinen. Töihin menen 16.7.2018.

t. Mikko

Antti

Moi Mikko,
Onnittelut hyvin menneestä leikkauksesta! Hyvää toipumisaikaa sinulle, nähdään viimeistään Joutsenossa, t. Antti

Mikko

... ja vielä yksi juttu, aion mennä Joutsenoon

Mikko

Eero

Nimenhuudon "kuvat ja materiaalit"-osossa Ullan ottamia kuvia Wappulauleloistamme. Mainittakoon, että minulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.